Een website van InkGraphics is meer dan het oog ziet!

Wat maakt een website tot een goede website? Bij InkGraphics geloven we dat een website hoort te beschikken over drie basiselementen: techniek, design en verleiding.

Techniek

Goede vindbaarheid, snelle laadtijd en gebruiksvriendelijkheid; het begint allemaal met een goede technische basis. Onze developers begrijpen dit als geen ander en verzekeren u van een goed werkende website.

Design

Met het ontwerp van de website leggen we de link tussen de techniek en uw onderneming. We zorgen ervoor dat de website uw verhaal vertelt; bezoekers zien direct dat dit uw website is. Onze designers zorgen dat dit alles in een passend hedendaags jasje wordt gegoten.

Verleiding

Hoe krijg je een bezoeker zover om op die bestelknop te klikken? Een bepaalde trigger op het juiste moment kan het verschil betekenen tussen wel of geen bestelling. Wij verstaan de taal van verleiding en maken uw website onweerstaanbaar! Klik!

Een greep uit onze diensten…

Creatief
website ontwerp

Bij ons geen 13 in een dozijn. Onze creatieve ontwerpers creëren vernieuwende websites waarmee u voor de dag kunt komen.

Responsive
webdesign

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Sterker nog: steeds vaker wordt de mobiele versie als uitgangspunt genomen.

Webshop
laten maken

Online verkopen blijven toenemen. Met een webshop van InkGraphics bent u klaar om ook uw markt online te bedienen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw website hoger in Google? InkGraphics helpt u om die hoge positie te veroveren.

Webhosting & domeinregistratie

InkGraphics verzorgt indien gewenst de hosting en domeinregistratie. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Conversie-verhogend ontwerp

Wij maken klanten van uw website-bezoekers met een onweerstaanbaar webdesign.

een website laten ontwikkelen

Benieuwd wat we voor u in petto hebben?

IK BEN NIET ERG HANDIG MET COMPUTERS, WAT NU?
Geen probleem. Al onze websites komen met een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Een stukje tekst of een afbeelding aanpassen? U kunt dit heel eenvoudig zelf doen en u bent dus niet meer gebonden aan een webmaster. Scheelt u tijd én geld!

EN HOE ZIT HET MET DE VINDBAARHEID? GOOGLE? SEO?
Ah, goed punt! De vindbaarheid van uw website is natuurlijk van groot belang voor u als ondernemer. Een website kan op veel punten worden geoptimaliseerd om betere resultaten te verkrijgen in de zoekmachines.

Al onze websites zijn zoekmachinevriendelijk ingericht en worden zodoende goed gevonden in Google en andere zoekmachines. Het kan echter altijd beter! Wij kunnen samen met u uw website analyseren en op verschillende manieren uw vindbaarheid vergroten.

IS MIJN WEBSITE OOK GESCHIKT VOOR TELEFOONS EN TABLETS?
Vanzelfsprekend! Al onze websites zijn geschikt voor mobiele apparaten. De website past zich aan aan de schermgrootte van het apparaat, waardoor uw website voor iedereen goed toegankelijk is. Wel zo handig!

een goede keuze

website laten maken door inkgraphics

VOOR WIE BOUWEN JULLIE WEBSITES?
Onze klanten zijn zeer divers. Zo bouwen wij websites voor startende ondernemers, maar ook voor grote professionele bedrijven. Wij kunnen met ieder budget uit de voeten, iedereen krijgt bij ons waar voor zijn geld.

KOSTEN WEBSITE?
We kunnen een website zo duur maken als u wilt, maar dat is natuurlijk niet het doel. Wij streven ernaar om voor ieder budget een optimale oplossing te creëren. Heeft u als startende ondernemer bijvoorbeeld beperkte middelen, dan spelen wij daarop in door gebruik te maken van reeds bestaande oplossingen, waardoor u toch een stijlvolle, professionele website krijgt.

WAAR?
InkGraphics is gevestigd in Oss. Een groot deel van onze klanten komt dan ook uit de regio. Hoewel wij niet aan de regio gebonden zijn – we werken ook geregeld met klanten uit de verste uithoeken van het land en de wereld – is het natuurlijk altijd wel fijn dat u een keer langs kunt komen om te sparren over uw nieuwe website.

InkGraphics
Bernhardlaan 30
5342 GG Oss
+31 (0)412 628 656
info@inkgraphics.nl